Plåt & metallarbeten i järn, koppar, mässing och rostfritt


Om oss

Metallkonst är ett företag som med gediget hantverkskunnande tillverkar ett stort antal produkter för kyrkor, kapell och begravningsbyråer. Bolaget, som är ett familjeföretag, startade 1918 och driver nu sin verksamhet i Staffanstorp. Den huvudsakliga sysselsättningen är tillverkning av askurnor i järn, koppar och brons, men även t.ex. nattvardsbägare, beslag till kistor, gravlyktor o. dyl.


Vi utför även andra metallarbeten så som legoarbeten, stansning, plåtklippning, slipning, polering, hydromekanisk pressning och djuppressning av olika slag. Materialet vi bearbetar är i allmänhet järn, koppar, mässing och rostfritt. Inga jobb är för stora eller för små. Det finns alltid utrymme för fler arbeten. Frågan är alltid fri, så kontakta oss gärna om vad som helst. Vi är dessutom hyfsat miljömedvetna och undviker alla former av kemikalier så långt det är möjligt.

Lite av vår maskinparkDet plus mycket erfarenhet gör att vi är relativt obundna av utomstående. Ta gärna kontakt med oss om vi kan hjälpa till med något.
Kontakta Per Nilsson (per@metallkonst.nu).